Jouw onderneming is uniek. En dus je processen ook. Niet allemaal, maar toch zeker een flink deel. Dat is immers wat jou anders maakt dan die anderen. En dat kun je meestal niet kwijt in de standaardsoftware die er te koop is. Juist wanneer je dat specifieke probleem wilt aanpakken of je dat unieke idee vorm wilt geven, schiet standaardsoftware vaak tekort. Bij Actority begrijpen we dat. En ook dat je het snel wilt hebben en tegen zo laag mogelijke kosten.

Wij maken gebruik van no- en low-code platforms, waarmee we razendsnel en dus kostenvriendelijk oplossingen voor je kunnen bouwen, zonder een regel code te hoeven schrijven. En we kunnen die oplossingen integreren met de standaardapplicaties die je wilt blijven gebruiken.

Aanpak

Actority staat voor een ‘agile’ aanpak van je uitdaging. Dat betekent dat we iteratief met je aan de slag gaan, eerst om in kaart te brengen wat er moet gebeuren en vervolgens werken we in kleine opleveringen naar het resultaat toe.

In een eerste fase, wat wij de “Sprint 0” noemen, luisteren en kijken we naar je vraag. We zoeken welke oplossing daar het beste bij past en kiezen een globale oplossingsrichting. Ook bespreken we hoe je de oplossing gerealiseerd wilt hebben. Wij kunnen het helemaal voor je doen, maar omdat we werken met no-code en low-code oplossingen, is het ook mogelijk dat je zelf een bijdrage levert, wat natuurlijk ook weer een positieve invloed heeft op de kosten.

Als we met elkaar goede afstemming hebben over de aanpak, doen we een voorstel voor de realisatie. Ga je daarmee akkoord, dan gaan we samen zo snel mogelijk aan de slag. We nemen steeds overzichtelijke stappen en bespreken de tussenresultaten. Als het nodig is om bij te sturen of als je tijdens het traject tot andere inzichten komt, dan kunnen we die makkelijk meenemen.

Snel resultaat

Ontwikkelen in no- en low-code is 6 tot 10 maal zo snel als ontwikkelen in full-code en levert ook meestal direct een werkend resultaat op.

Zo kun je snel een eerst proef of prototype opzetten en direct zien wat het doet.

Lagere kosten

Het snellere ontwikkelen kost natuurlijk ook minder tijd en dus geld. Doordat je het samen doet en resultaat direct zichtbaar is, bespaar je ook op kosten voor overdracht, overleg, (technisch) testen en projectleiding.

Flexibiliteit

Low- en no-code oplossingen zijn makkelijk aanpasbaar en daardoor flexibel. Als je in het gebruik zaken tegenkomst die je anders wilt, dan kan dat vrij snel en meestal tegen een veel lagere inspanning. En in veel gevallen kun je het zelfs zelf aanpassen.

Like this? Share it now!