Je kunt om verschillende redenen kiezen voor interim management. Een leidinggevende vertrekt, zonder dat al een opvolger is gevonden. Of je start een nieuw team of een nieuwe afdeling en zoekt iemand om dat op te zetten. Het kan ook zijn dat je een specifiek project wilt uitvoeren en daar iemand voor nodig hebt die er permanent leiding aan kan geven. Dan is interim management een oplossing.

Aanpak

Heb je een management uitdaging, dan bespreken we graag met je waar die uit bestaat. Zoals om wat voor een team of afdeling het gaat, wat je wilt bereiken in de interim periode met welke resultaten en wat je verwacht van de interim manager.

Vervolgens kijken we samen goed naar de opdracht. Het opzetten van een nieuw team is natuurlijk van een andere orde dan het hervormen van een ICT afdeling of het uitvoeren van een reorganisatie in een complete divisie. En ook zit er verschil in het ‘op de winkel passen’ tussen twee vaste leidinggevenden in en het opzetten van een nieuw strategisch plan. Actority heeft ervaring op alle gebieden, van project- of teammanagement tot directievoering op het niveau van CTO/CIO.

De uiteindelijke opdracht maken we ‘SMART’: Specifiek geformuleerd, met Meetbaar resultaat en Acceptabele voorwaarden, natuurlijk ook Realistisch (lees haalbaar) en uiteraard Tijdgebonden. De opdracht vertaalt zich uiteindelijk in een voorstel en als we daar beiden akkoord mee zijn, spreken we af wanneer de opdracht aanvangt.

Like this? Share it now!