Triggre is een no-code platform, waarmee je razendsnel je eigen SaaS-oplossing kunt bouwen. Ondernemingen die in staat zijn hun unieke processen snel te kunnen automatiseren en met de juiste flexibiliteit om die aan te blijven passen aan de omstandigheden, zijn bewezen meer succesvol dan bedrijven die vast zitten in rigide standaarden. Triggre is hiervoor een uitstekend platform.

Automatiseer je processen in no-time met no-code

Met Triggre ben je in staat je meest kritieke processen in no-time te automatiseren en zo vaarwel te zeggen tegen al die suboptimale oplossingen, zoals Excel-sheets en formulieren. Met Triggre zorg je er niet alleen voor dat je proces is geautomatiseerd, maar ook dat het bestuurd kan worden, dat je de juiste informatie op de juiste plek krijgt en dat je integreert met andere systemen.

En let wel: we praten hier over dagen in plaats van weken of zelfs maanden. Dat zorgt voor aanzienlijk lagere ontwikkelkosten en daarmee is het ook door kleine en middelgrote ondernemingen heel goed te gebruiken.

Voeg je eigen innovaties toe

Het is nog nooit zo gemakkelijk geweest om te innoveren!

Het mooie van Triggre is namelijk dat je geen programmeur hoeft te zijn om je eigen innovaties toe te voegen. Met Triggre kun je dit allemaal zelf. Meer dan 20 kan-en-klare templates helpen je snel op weg en er is een mooi trainingprogramma, dat je stap voor stap door het werken met Triggre heen leidt.

Op die manier kun je zelf bijdragen aan je eigen oplossing en zo nog sneller reageren op verandering en, niet onbelangrijk, kosten besparen.

Wat kun je met Triggre automatiseren?

Eigenlijk alle administratieve processen, van heel eenvoudig tot heel complex.

Denk bijvoorbeeld aan goedkeuringsprocessen, zoals vrije dagen en inkoopverzoeken. Maar ook onderhouds- en installatieprocessen. Of serviceprocessen, zoals het afhandelen van klantvragen.

Meer complexe processen zijn bijvoorbeeld inkoopprocessen, inclusief het doen van de bestelling of het aannemen van orders en geautomatiseerd afhandelen van de bestelling, waaronder de facturatie. Met de functionaliteiten voor documentgeneratie, mailverzending en integratie zijn de mogelijkheden eigenlijk eindeloos.

Actority is jouw partner voor Triggre

Je kunt veel zelf doen, maar dat hoeft niet. Om te beginnen helpen wij je op weg met het neerzetten van het platform, het wegwijs maken in de omgeving en de ondersteuning en training door Triggre. Vervolgens bekijken we samen het proces en wat er moet gebeuren. De oplossing kunnen wij voor je realiseren en als je dat wilt, kun je zelf ook bijdragen. Daar maken we met elkaar afspraken over.

Als je Triggre eenmaal in gebruik hebt, blijven we beschikbaar voor je om waar het nodig is te ondersteunen. Ook daar maken we duidelijke afspraken over.

Procesanalyse

Ontwikkeling

Training en support

We analyseren de processen die je wilt automatiseren en bespreken met je wat de gewenste werkwijze is. Met behulp daarvan maken we een voorstel voor de oplossing.

We maken met elkaar een vaste afspraak over de ontwikkeling van je applicatie, zodat je vooraf weet waar je aan toe bent. We realiseren de oplossing in meerdere, snelle en korte iteraties, zodat je altijd mee kunt kijken en input kunt geven.

We helpen je bij het werken met Triggre door training en ondersteuning. Als er iets mis gaat of je wilt iets veranderen, staan we voor je klaar.

Like this? Share it now!